• کنتراست

  • ساعت : ۰۸:۱۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۵/۱۱ 
  • تعداد بازدید : 47
  • کد خبر : ۱۵۹۲۶
شمار جایگاه‌های عرضه سوخت ناحیه مركزی شیراز به ۱۱۰ باب افزایش یافت
با افتتاح یک باب جایگاه جدید در محور شیراز مرودشت، تعداد جایگاه‌های عرضه سوخت ناحیه مرکزی شیراز به ۱۱۰ باب و در کل منطقه فارس به ۳۳۳ باب رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه فارس، جایگاه عرضه سوخت "پارسا" در محور پرتردد شیراز – مرودشت افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

مدیر منطقه فارس، در این مراسم اظهار کرد: با توجه به حجم بالای تردد در محور شیراز – مرودشت، بهره‌برداری از این جایگاه، نقش بسزایی در تسریع روند سوخت‌رسانی و ارتقاء سطح خدمات‌رسانی به هموطنان خواهد داشت.

اسدالله طاهری افزود: این جایگاه در زمینی به مساحت پنج هزار و 800 متر مربع احداث شده و دارای ۱۲ نازل عرضه بنزین و هشت نازل عرضه نفت‌گاز است.

وی با اشاره به مشارکت بخش خصوصی در احداث این پروژه گفت: این جایگاه با سرمایه‌گذاری حدود ۷۵۰ میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی احداث شده و با بهره‌برداری از آن، زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۵ نفر فراهم شده است.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    V6.1.18.0